Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam-Noord

BUGgy VALENTINE || do. 14 feb 19

Een eclectisch Valentijns-avondje in de Tanker in Noord: van post-punk tot punk, van Nederlandstalige chansons tot vuige electro. Vier acts om van te watertanden, die je hart veroveren om ‘m kapot te maken en dan weer aan elkaar te lijmen, enzovoorts. Komt dat zien!

Aanvang: 20.00 uur
Tickets: € 5,- (aan de deur)Cato Fluitsma

Cato Fluitsma schreef onlangs een aantal nobele strijdliederen voor de Amsterdamse Vrije Experimentele ruimte en de ADM in het bijzonder … Ons Groot Kapitaal wordt bedreigd maar er is hoop. Heel veel hoop. Op accordeon en met romantische zang en/of keiharde rap vertolkt zij liederen uit haar ruime repertoire. Eerst alleen, later met broeder in de strijd: ElectRick … Echt vet.

www.catofluitsma.com


Rebel Radio

Wat andere mensen doen met muziek, in welke tijd we leven, wat nu hip en happening is, welke kleren je aan moet … het kan ons allemaal geen reet schelen. WIJ DOEN WAT THE FUCK WIJ WILLEN! En dat is precies wat je hoort. 1 snoeiharde strakke drummer, 1 ronkende luide bassist, 1 smerige, giftige powerakkoorden spelende gitarist en 2 stemmen die je ziel beroeren met mooie melodieën. Muziek geschreven op een mooie dag of een rotdag, je zult jezelf erin herkennen. 1 ding is zeker, geen concessies, deze dudes rocken HARD, rulen the stage en slopen hem. Bloed, zweet en tranen … DIT IS ECHT!

Rebel Radio op Facebook


ElectRick

ElectRick is een elektronisch muzikant uit Amsterdam. Hij maakt nummers die niet in een vast genre te plaatsen zijn, maar zich bewegen tussen verschillende stijlen van elektronische muziek, soms landend op nieuwe gronden. De ene keer dansbaar de andere keer niet, zelfs veranderend in hetzelfde nummer.

Live improviseert hij op bestaande lagen, effecten en instrumenten van oude en nieuwe nummers met zijn laptop en externe synths om ter plekke iets nieuws te creëren. Deze keer wordt hij op het podium vergezeld door speciale gast Cato Fluitsma; een ondergrondse bekende, en wonderschone muzikante van het levenslied.

ElectRick op Facebook


BUG

BUG is een Amsterdamse alternatieve rockband ontstaan in het begin van 2016. In de traditie van bands als Husker Dü en Nirvana maken ze muziek die rauwe punkrock combineert met experimentele melodische pop. Leden zijn Vincent de Bel (gitaar/ zang), Martijn Klippel (bas) en Klaas Dijkstra (drums).

BUG op Facebook
BUG op YouTube

Tanker Team • 12 februari, 2019


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *