Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam-Noord

KOFFIE BIJ DE BUUV
zo. 1 okt. ’17 | 15.00 u

De maand oktober staat Koffie bij de Buuv in het teken van schulden.

Op zondagmiddag 1 oktober hebben wij als gastspreker: Jeannot Schmidt 

Jeannot Schmidt is coördinator Informele Zorg bij de Regenboog Groep. Vanuit het specialisme gebied verslaving koppelt hij vrijwillige buddy’s aan deelnemers voor een ondersteunend maatjescontact. Daarnaast traint hij alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires in omgang met agressie. Dit doet hij ook voor zijn andere werkgever, Kudding en Partners. Hiervoor werkte hij 12 jaar voor Mainline (voorlichting/training drugs en harm reduction in binnen en buitenland). Hij heeft veel ervaring op het gebied van verslaving, eenzaamheid en sociale isolatie.

Liefs en tot snel!

Buuv

Inloop: 14.30 uur
Start: 15:00 uur (einde om 17:30 uur)


Tijdens Koffie bij de Buuv komen onderwerpen ter sprake die vaak toch in de doofpot worden gestopt. De onderwerpen worden ingeleid door een gastvrouw of speciale gastspreker. Het onderwerp zal verder op een actieve en bijzondere manier worden behandelt door Theatergroep Erbijhoren. Zij werken met theater in combinatie met dialoog.
Het doel van theater en dialoog is om door inzet van een dialoog, mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek te brengen. Door in kleine groepen ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen en werken.

Tanker Team • 19 september, 2017


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *