Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam-Noord

POP QUIZ De Tanker || 24 april 2018 ||

Waar leuker om een pubquiz over klimaatkwesties en de verantwoordelijkheid van grote bedrijven te houden dan in een voormalig tankstation dat nu als cultureel centrum wordt gebruikt?

Graag nodigt het Fair Future Team Amsterdam Noord jullie uit om je kennis over klimaatkwesties en de verantwoordelijkheid van grote bedrijven te komen testen in een te gekke pubquiz in De Roze Tanker in Amsterdam Noord. Tussendoor zal de akoestische street band The Bucket Boyz een aantal nummertjes spelen.

Deze pubquiz maakt onderdeel uit van de Fair Future beweging. De tijd dringt. Als grote bedrijven hun verantwoordelijkheid blijven ontlopen, kunnen we klimaatverandering niet op tijd stoppen. We hebben iedereen nodig. Voor de pubquiz begint zullen we een korte introductie geven over de Fair Future beweging: wat is de problematiek én hoe gaan we die aanpakken. Nu op de agenda: de rechtszaak van Milieudefensie tegen Shell! Wil je meer weten over de Klimaatzaak tegen Shell? Ben je benieuwd naar de campagneplannen voor de komende tijd? Heb jij de passie om een verschil te maken? Wil je mede-eisers bij jou in de buurt ontmoeten? Meld je dan snel aan via dit event.

Programma:

19.30 inloop en korte introductie Klimaatzaak tegen Shell en Fair Future beweging

20.00 pubquiz

21.30 afsluiting en borrel

Hartelijke groet,

Charel en Ivan

Team Fair Future Amsterdam Noord

Tanker Team • 16 april, 2018


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *